Преслава тайно се надява да мине пред олтара  с любимия

...
Преслава тайно се надява да мине пред олтара  с любимия
Коментари Харесай

Фолкаджийката Преслава иска брак и венчавка, а Павел се дърпа

Преслава скрито се надява да мине пред олтара  с обичания си Павел Лазаров. Това се разбра след неин коментар в обществената мрежа. Гласовитката написа в профила на нейна колежка, че мечтае  да се облече  в булчинска одеждa и да бъде младоженка, само че разочаровано добавя, че на този стадий брак не се планува. След като я запитаха по кое време ще надене на пръста си венчална халка и по кое време ще произнесе  „ Да ” на обичания си.

Добричлийката с най-впечатляващ глас измежду изпълнителките на лекия род заобикаля да разяснява какво се случва в фамилията й с Павел и дребната й щерка и за какво предприемача до в този момент не й е предложил брак и се дърпа от законно обвързване.

Чаровницата, която е фаворитка на куп почитатели обаче показа, че в случай че това в миналото се случи най-щастлива от цялото събитие ще е нейната невръстна дъщеря Паола. Която сигурно ще бъде шаферка на сватбата, издокарана в бяла рокля като мама.

Не по-малко радостни ще са майката и бащата на Преси, които като нея мечтаят да оженят дъщеря си на охолно сватбено празненство. На възрастните хора им омръзнало им да им се подиграват, че Преслава и Павел не са законни съпрузи, а живеят единствено на фамилни начала.

Тагове: new Преслава сватба булка Паола Павел Лазаров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР